Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kørte stærkt i Tyskland

DM Rally 
31/03/11 

Kim Wentzel og Lone Otto manglede kun det sidste held
Det nordsjællandske rallyhold Kim Wentzel fra Hillerød og Lone Otto fra Fredensborg er på vej til at markere sig som et af de nye fremstormende rallyhold i Danmark. I første afdeling af danmarksmesterskabet i rally, som blev kørt på landeveje i Slesvig syd for grænsen, kørte de rigtig stærkt, men missede et topresultat på grund af en afkørsel.
 


Kim Wentzel kørte mange supergode tider med sin Citroën C2R2 på de tyske landeveje.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Det var et super godt rally," fortæller Kim Wentzel, der kører i en Citroën C2R2 Max. "Vi havde virkelig god fart i bilen på den første krævende etape om natten, men desværre kom vi på et tidspunkt lidt uden for vejen og sad fast."

Det betød, at Kim Wentzel og Lone Otto led et stort tidstab på et tidspunkt, hvor de kæmpede om føringen med de bedst placerede danskere i klassen, Frank Nielsen og Børge Jensen i en bil magen til.

"Ser man bort fra vores tidstab har vi med garanti ikke kørt langsommere end Frank og Børge, så jeg tror, at vi kan nå et virkelig godt resultat i kampen om danmarksmesterskabet i rally i år," vurderer Kim Wentzel

"På løbets andendag kørte vi mange gode tider hjem, og alt i alt var det et godt løb, selv om vi ikke fik en tilfredsstillende placering," siger codriver Lone Otto. De fik dog en tredjeplads af danskerne i klassen.


På vej frem i dansk rallysport: Nordsjællænderne Kim Wentzel og Lone Otto, her med deres hidsige Citroën C2R2.
(Foto: Michael Eisenberg)

Det var kun tredje gang Wentzel og Otto kørte rally sammen, men de regner med at deltage i hele DM-serien i rally i den lille, rappe 185 hestekræfter stærke Citroën.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Schleswig
  • 26/03/11 - Schleswig - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: