Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sort uheld for Kim Madsen i tysk rally

DM Rally 
31/03/11 

Udgik kort før mål
Efter et døgn, hvor alt var gået perfekt, blev de sjællandske rallyesser Kim Madsen og Kasper Sørensen fra Sorø ramt af sort uheld i Wikinger Rallye i Tyskland.
 


Kim Madsen kørte forrygende stærkt om natten i sin Mitsubishi og var tredjebedste dansker efter første etape i Wikinger Rallye
(Foto: Michael Eisenberg)

Kun to kilometer før mål på den allersidste hastighedsprøve brød motoren i deres Mitsubishi Lancer Evo 7 sammen, og de måtte udgå i en situation, hvor de ville være blevet bedste eller næstbedste danske gruppe N-mandskab.

"Pludselig døde motoren uden en lyd, og vi måtte køre ind til siden og stoppe," fortæller Kim Madsen.

Dermed fuldførte Madsen og Sørensen 148 ud af de 150 kilometer hastighedsprøver, men manglede altså de to sidste, vigtige kilometer.

De fik ellers en kanonstart i løbets første del, som blev kørt fredag nat i mørke på meget krævende landeveje i Slesvig. Efter første etape var de tredjebedste danske hold i det store tyske løb, der talte til både tysk og dansk rallymesterskab.


Mens solen går ned er Kasper Sørensen og Kim Madsen klar til start på første hastighedsprøve.
(Foto: Michael Eisenberg)

Lørdag morgen lå Kim Madsen og Kasper Sørensen således til at skulle forsvare deres position, men dagen igennem kæmpede deres nærmeste konkurrenter Max Christensen og Ole Frederiksen i Subaru sig ind på deres forspring på oprindelig 30 sekunder.

"Da vi kører ud på sidste hastighedsprøver er vi tre sekunder efter, og vi havde rigtig god fart i bilen, men om vi kunne have vundet, får vi nu aldrig at vide," sagde en fattet Kim Madsen efter løbet.

Kim Madsen, der er rykket op fra historiske biler til de langt hurtigere moderne biler, havde lovet, at han ville forsøge at blive bedste danske gruppe N-kører. Og det var meget tæt ved at lykkes.

"Tempomæssigt kører vi lige op med de bedste, så jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til de kommende løb," vurderer Kim Madsen.

Næste løb til danmarksmesterskabet i rally køres i mellem Horsens og Juelsminde i slutningen af maj.


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 26/03/11 - Schleswig - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: