Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Christian Klien skal køre for AMR

Le Mans 
26/03/11 

Le MansAston Martin Racing har nu en fuldtallig kørebesætning til deres 2011 sæsonen med deres nye LMP1 racer. Det er Christian Klien der bliver den 6. og dermed sidste kører på holdet. De øvrige er Adrian Fernandez, Andy Meyrick, Stefan Mücke, Harold Primat og Darren Turner.
 

Christian Klien kommer til at dele 007 AMR-One med Stefan Mücke og Darren Turner. Christian Klien er ikke 100% roookie i LMP1 racing. Han kørte for Peugeot i Le Mans Series på Le Mans, så det skal blive spændende og se om de to stærke Aston Martin Racing besætninger kan stille noget op imod Audi og Peugeot på Le Mans.

AMR-One har endnu ikke kørt med i nogle løb, men der er kørt test med bilen på Snetterton, og hertil er den blevet vist frem på Goodwood Festival of Speed hvor den blev kørt af Darren Turner.

Det er planen at bilen skal race debuter ved årets første le Mans series løb, som køres på Paul Ricard den 3 April og ved den lejlighed er det Stefan Mücke, Harold Primat og Darren Turner der køre den bil teamet har til start. Christian Klien’s race debut med Aston Martin bliver på Spa den 7. maj.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Christian Klien
  •