Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rotax

Guldborg Racing til Euro Challenge

Rotax 
26/03/11 

I 2011 vil Guldborg Racing og First Racing Team igen deltage i den Internationale Rotax serie Euro Challenge. Som opstart til 2011 sæsonen var 2 af teamets kører i Spanien og kører Rotax Winter Cup på Campillos banen lidt nord for Malaga. Test arbejdet med de nye karter som nu produceres af Birel, har vist at de fra standart er hurtige og nemme at arbejde med.
 

Til første afdeling af Euro Challengen som afvikles på Genk banen i Belgien, deltager Tonni Larsen, Christian Sørensen og Mike Hansen for teamet. Planen for Tonni som dentager i den stærke Junior klasse, er at få et masse erfaring som gerne skulle kunne bruges i den hjemlige Rotax Max Challenge.

Christian Sørensen der kom til teamet sidste år, ser frem til igen prøve kræfter med Euro Challengen, hvor målsætningen er en samlet top 10 placering, men som både Christian og Team Chef Allan Guldborg siger vil vi da prøve om vi ikke kan kører fra dem alle med et smil på læben. Allan mener også at Christian med den rette portion held som der skal til, sagtens kan blande sig i toppen hvis alt flasker sig, det viste han jo til Winter Cupppen hvor han kørte sig fra en 32 plads til en 12 plads i prefinalen.


Christian Sørensen til 2011 udgaven af Rotax Winter Cup
(Foto: Guldborg Racing)

I DD2 som Guldborg Racing vandt sammen Andreas H Jensen i 2010, er det nu Mike Hansen som er tilbage i teamet der skal forsøge at gøre kunsten efter. Testene med Mike har vist at han i løbet af vinteren, hvertfald ikke har glemt at kører kart. Til klubløbet i Vojens blev de sidste forberedelser gjort med test af nye dele til karten, så vi var så godt forberedt som mulig inden den første afdeling i Genk. Allan udtaler at ingen kommer sovende til en samlet sejr i Euro Challengen, så vi skal både håbe på at have heldet på vores side, og være klar fra start eller er der andre der gir gas fra start, så en god udgangs position efter tidstagningen er meget vigtig i det stærke felt. Samt der er ingen tvivl om at siden vi vandt serien sidste år vil alle gerne slå os i år.

Guldborg Racing


Læs mere om:
  • Christian Sørensen
  •