Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

To nye kørere til Formel Ford Zetec klassen!

Formel Ford - DK 
25/03/11 

I Århus har autoteknologerne fra AutoTech Racing skrevet kontrakt med den tidligere karting og 1600-challenge kører Mikkel Byrialsen. I karting har Mikkel kørt siden han var 14 år og han har der ud over kørt 1600-challenge i 2009 og 2010.
 

AutoTech Racing er glade for at have Mikkel med som kører og Mikkel glæder sig utroligt meget til sæsonen. I en tidligere artikel nævnte vi at AutoTech Racing har skrevet kontrakt med en kører og vi kan meddele at Mikkel Byrialsen er nævnte kører. Der er derfor stadigvæk mulighed for at komme til at køre for AutoTech Racing i teamets anden Formel Ford Zetec bil.

Samtidig har Morten Dons, der har kørt karting i de sidste 12 år, meddelt at han stiller op i Formel Ford Zetec klassen med en engelsk bygget Vector fra 2001. Han har for nylig hentet bilen hjem fra Finland, hvor et Touring Car team havde valgt at sætte bilen til salg. Morten, der har vundet indtil flere titler i både nordisk og national karting, ser først og fremmest frem til, at prøve kræfter med noget nyt, men håber i fremtiden at kunne blande sig blandt de bedste i Formel Ford. Drømmen er at kunne komme til at leve af motorsport.

Indtil nu har Morten kørt for det succesrige karting team Struer Kart Racing. Det er også igennem karting teamet at Morten nu vil køre Formel Ford. Om et par uger skal han på racerskole på Padborg Park hvor han vil erhverve sig sin banelicens.

Morten Dons går på autoteknolog uddannelsen på Aarhus Tech. Morten går på andet år og er kommet til det tidspunkt i undervisningsforløbet hvor han skal i praktik. Praktikpladsen hedder Egebart Motorsport der også deltager i Formel Ford mesterskabet.

Det er gode tegn for Formel Ford, at flere biler og kørere kommer til at deltage i løbene og vi kan se frem til en sæson med meget godt race og mange deltagere.

Peter Adamsen
AutoTech Racing


Læs mere om:
  • Mikkel Byrialsen
  • Morten Dons
  • AutoTech Racing
  •