Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Curitiba race 2

WTCC 
20/03/11 

Michel Nykjær starter fra forreste række, men misser igen starten, og Tom Coronel der starter fra anden række, tog fusen på hele feltet i sin BMW, og kom før til første sving. Det var Tarquini der i sin Seat sammen med 3 nye Chevrolet Cruze der kom forbi Michel Nykjær, og det er som om han slet ikke kan hænge medd i toppen.
 

Ud på omgang 5 er det stadig Tom Coronel der førre foran Allan menu i Chevrolet Cruze. Samtidig er Michel Nykjær nummer 8 og kristian Poulsen nummer 9.

Halvvejs inde i omgang 6 går det galt for dem begge. Kristian Poulsen presse sin BMW ind i chikanen, og ramme Michel Nykjær. Det betyder at de begge to ryger af banen, og udgår af løbet.

For enden af langsiden sætter Allan menu sit angreb ind på Tom Coronel, og på vej ind i chikanen puffer han Coronel ud af balance, og kommer dermed forbi. Tom Coronel kommer tilbage på banen og bevare sin anden plads.

Tom Coronel har konstant Alla Menu under pres den resterende del af løbet, men Allan Menu ender som den vindende Chevrolet køre.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Curitiba
  • 20/03/11 - Curitiba - WTCC - FIA VM
  •