Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Curitiba race 1

WTCC 
20/03/11 

Skyerne hænger tungt over Curitiba inden 1. afdeling, hvor det er Robert Huff der starter forrest, vi har har Michel Nykjær startende fra 4. pladsen og Kristian Poulsen startende fra fra 5. pladsen. Inden vi nåede til starten på løbet var der 1 minuts stilhed til fordel for de omkomne i Japan.
 

Løbet startes på tør astfalt, og der skal køres 14 omgange. Michel Nykjær misser starten, og inden sving 1 er han nede på 7. pladsen. Tigengæld har kristian Poulsen vundet en plads, og er dermed på 4. pladsen.

Michel Nykjær taber endnu en placering ud på 2. omgang, og han er nu nede på 8. pladsen. Kristian Poulen holder fortsat sin 4. plads, til trods for Tom Coronel presser på. Presset bliver do for stor for Pulsen på 3. omgang, hvor han begår en mindre køre fejl, og dermed mister han sin 4. flads. Samtidig taber michel Nykjær endnu en placering, og han er nu på 9. pladsen

Imens der er dramatik længere nede i feltet med Japanske Taniguchi og hans Chevrolet Lacetti, så falder Michel Nykjær længere nede i feltet, og det er som ikke så meget fungere for ham i dette løb.

Til gengæld har Kristian Poulsen fat i Tom Coronel, så den duel er bestemt ikke færdig endnu.

På 11. omgang kæmper Poulsen sig igen forbi Tom Coronel, i en fantastisk duel, og det ser samtidig ud til at Michel nykjær igen er ved at fnde lidt fart i Seat'en.

Ud på sidste omgang og det er igen meget tæt, og i sving 2 kommer Tom Corornel forbi Kristian Poulsen, og dermed ender han på 5. pladsen i dette sæson debut løb. Michel Nykjær endte på 8. pladsen i dette løb, man Nykjær starter i forreste række når starten går til heat 2.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Curitiba
  • 20/03/11 - Curitiba - WTCC - FIA VM
  •