Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen blandt favoritterne

DM Rally 
20/03/11 

Har ny codriver med i årets første rally
Når første afdeling af danmarksmesterskabet i rally starter fredag aften [den 25. marts, red.] i Wikinger Rallye i nordtyske Schleswig, har en af favoritterne, Brian Madsen, danmarksmester for tohjustrukne biler, en ny codriver med sig i sin Peugeot 207 Super 2000:
 

"Min faste codriver Anja Posorski er desværre blevet sygemeldt, men jeg håber at have Anja med i bilen igen til næste DM-rally til maj. I mellemtiden har jeg en fuldgod erstatning i Jens Christian Anker, som jeg anser for en af landets bedste codrivere," siger Brian Madsen inden han drager til Nordtyskland for at forberede sig på løbets 150 kilometer hastighedsprøver.


Med denne lejede Peugeot 207 Super 2000 fra Italien stiller Brian Madsen op i Wikinger Rallye i Tyskland i weekenden.
(Foto: Michael Eisenberg)

Jens Christian Anker ser lyst på holdets chancer:

"Jeg vurderer, at vi har mulighed for at blive bedste danske hold ud fra det potentiale, som Brian og bilen har. Men det bliver uden tvivl en meget hård dyst," siger Jens Christian Anker, der i 2000 blev europamester i rally.

Karl-Åge Jensen, promotor for Danish Rally Championship, som DM-serien i rally nu hedder, er endnu mere optimistisk:

"Jeg mener, at to danske kørere kan vinde det tyske løb, nemlig danmarksmesteren i 2009, Christian Jensen i Peugeot 207 Super 2000, samt hans værste danske konkurrent, Brian Madsen, i en bil magen til," siger Karl-Åge Jensen.

Hele den danske og tyske rallyelite tørner sammen i Wikinger Rallye. Løbet har rallycentrum i Süderbrarup og slutter lørdag aften.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Schleswig
  • 26/03/11 - Schleswig - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: