Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Jan Magnussens Corvette starter fra anden startposition på Sebring

ALMS 
19/03/11 

American Le Mans SeriesJan Magnussens holdkammerat englænderen Oliver Gavin kvalificerede deres Corvette C6.R, som de også deler med Richard Westbrook, på andenpladsen til 12 timers løbet på Sebring.
 

Kvalifikationen blev som forventet utrolig tæt og da det ternede flag faldt, var de ni første biler dækket af kun et sekund. Løbet, der starter lørdag kl. 15.30 dansk tid, tegner til at blive et af de hårdeste og tætteste i GT klassen, hvor hele 19 biler stiller til start. Alle de forudgående træninger har vist et tæt løb mellem Corvette, Ferrari, BMW og Porsche og de forskellige mærker var da også godt blandet i toppen af feltet. Hurtigst blev Bruni i Ferrari F430 kun 2/10 sekund foran Oliver Gavin. På tredje- og fjerdepladsen kom BMW #55 og #56 med henholdsvis Werner og Mueller. På femtepladsen kom den nye Ferrari F458 med Melo efterfulgt af Bergmeister i Porsche. Corvette Racing’s anden bil, der blev kørt af Olivier Beretta, kvalificerede sig på niendepladsen.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det bliver et ekstremt hårdt ræs” sagde Jan Magnussen efter kvalifikationen. ”Det er umuligt at ligge en strategi for sådan et løb, hvor feltet er så tæt. Der er så mange stærke biler, så der er ikke bare en bil eller at team, man skal dække, men et helt felt af biler. Så man kan ikke tillade sig at holde igen og se, hvordan løbet udvikler sig, men er nødsaget til at give 100% hele tiden, samtidig med at vi skal forsøge at holde os udenfor problemer. Men vi har et godt udgangspunkt, helt sikkert bedre end jeg havde forventet, så det er positivt”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •