Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring - fjerde uofficielle test

ALMS 
16/03/11 

American Le Mans SeriesNu er 4. og samtidig sidste uofficielle test session overstået på Sebring, og ikke overraskende var det igen Audi R15++ TDI og Peugeot 908 der dominerede. Alle 4 biler var i denne session under 1:50 grænsen, men vi fik desværre ikke den spændende afslutningen på test som vi kunne have ønsket os. Denne session blev afslutte under rødt flag, men vi ved ikke i skrivende stund hvem der forårsagde den situation.
 

I denne session kom der lidt mere fart over LMP2 feltet og Level 5 Motorsports med deres to helt nye Lola Honda'er er ikke håbløst efter Signatech Nissan som dog stadig er dominerende i klassen.

Til gengæld fik vi et scene skifte i GTE-pro klassen. Det var AF Corse og deres Ferrari F430 der var hurtigste GT bil i denne session foran Flying Lizard Motorsports Porsche 911 GT3 RSR. De to Chevrolet Corvette C6 ZR kommer lidt nede i GT feltet, men jeg er sikker på at de har helt styr på hvad det, og at de har brugt session til at trimme et race set-up.

Denne sidste test session bød vi iøvrigt også velkommen til Panoz Abruzzi der fik rulle 4 omgange uden at få sat en seriøs tid.

Onsdag er dagen hvor Sebring banen bliver åbnet for tilskuerne, desværre for dem er det først på torsdag at vi skal se Interkontinental Le Mans Cup feltet, og på det tidspunkt, tre officielle test sessions, hvoraf den sidste er en aften/nat test.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •