Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring - tredie uofficielle test

ALMS 
15/03/11 

American Le Mans SeriesAnden dag for de uofficielle tests på Sebring er i gang, og vejret er dejligt. Dagen i dag byder på to 1-times sessioner, og den første af dem er allerede kørt. Det var helt udramatisk denne gang, og der blev heller ikke kørt specielt stærkt. Jeg tolker det derhen at der allerede nu er gået taktik i den, inden vi nærmest er kommet i gang for alvor. Hverken Peugeot eller Audi kørte meget stærkt, og der lures meget på hinanden.
 

Denne første session endte med at Audi nummer 1 var hurtigst efterfulgt af fabriks Peugeot nummer 8. Selvom forskellen imellem Audi og Peugeot var 1,165 sekund, er det helt sikkert ikke et udtryk for det reelle styrkeforhold imellem de to.

LMP2 klassen har indtil videre været en sørgelig forestilling på nær Signatech Nissan der køre med en ORECA 03 Nissan, og deres bedste tid i denne session var 1:55.627 .

GT pro klassen viste os at Corvette Racing og Chevrolet Corvette C6 ZR1 med nummer 4, med blandt andre Jan Magnussen bag rattet har arbejdet hårdt siden i går. Jan Magnussen var hurtigste GT kører i denne session. Nu har gårsdagen vinder BMW Motorsport så fået lidt at tænke over. Vi så for første gang Jaguar XKR på banen, men det var bestemt ikke opløftende, de to katte er bare ikke i nærheden af "hurtig nok".

Nu er der tre timer til den næste og samtidig afsluttende en times uofficielle test. Vi skal dog ikke forvente de store forskydninger eller overraskelser. Top teamsene i de enkelte klasser holder kortene tæt til kroppen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •