Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - test

Barcelona test - onsdag

Formel 1
Test 

09/03/11 

Det var igen en Red Bull racer der var hurtigst da man i dag afviklede den anden testdag på Circuit de Catalunya. I dag var det dog Sebastian Vettel der sad bag rattet.
Det var også i dag at Ferrari, McLaren og Wiliams teamene deltog for første gang. Ligesom igår sluttede dagen under rødt flag, hvilket var dagens femte af slagsen.
 

Der blev kørt væsentligt flere omgange i dagens test end der gjorde i går. Mest flittig var køreren med næsthurtigste tid, Sebastien Bueimi.

Det er i disse dage at diverse nytænkninger bliver testet. Det ventes at både Ferrari og Mercedes som i dag stillede op med ændrede racere, allerede i morgen vil teste andre nyudviklinger på racerne. McLaren kørte i dag uden den bemærkelsesværdige bule på fronten som man kørte med igår.

Der var en del fokus må Mercedes raceren da coveret blev trukket af den i morges. Et ændret udstødsningssystem påkaldte sig straks stor opmærksomhed. Afgangsrøret kommer ud på siden af sidekasserne.

Også Ferrari havde ændret på deres i forhold til sidste test. Og rigtig meget endda. Ny diffuser, nye sidekasser, nyt udstødningssystem og både nye front- og hækvinger. Ferrari startede dagen med relativt korte stints, som dog blev længere hen over dagen.

McLarens nye udstødningssystem drillede mere end hvad godt var og teamet havde en del afbrydelser i kørslerne. Faktisk måtte til at reperere på bilen i løbet af eftermiddagen, som så kostede en del testtid på banen.

Hvor det ikke godt særlig godt for Toro Rosso teamet i går, så tog de gruelig revanche i dag med dagens næsthurtigste tid og flest kørte omgange. Hos Williams var det med tommelfingeren nedad. Teamets KERS løsning modarbejde i sådan en grad at man måtte montere et nyt eksemplar af systemet, men som så ikke var aktiveret. Fejlsøgning kostede op mod 4 timers testtid på banen.

De hurtigste tider - onsdag:

Kører Team Tid Omg
1. Sebastian Vettel Red Bull 1:21.865 min. 112
2. Sebastien Buemi Toro Rosso + 0.531 120
3. Vitaly Petrov Renault + 0.805 116
4. Lewis Hamilton McLaren + 1.023 57
5. Felipe Massa Ferrari + 1.459 101
6. Paul di Resta Force India + 2.469 118
7. Kamui Kobayashi Sauber + 2.571 107
8. Nico Rosberg Mercedes + 3.942 100
9. Jarno Trulli Lotus + 4.225 98
10. Pastor Maldonado Williams + 5.124 29
11. Jerome D'Ambrosio Virgin + 7.117 64
Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Sébastien Buemi
  • Vitaly Petrov
  • Red Bull Racing
  • Renault F1
  • Scuderia Toro Rosso
  • Circuit de Catalunya
  •