Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

David Brabham er tilbage hos Highcroft

ALMS 
10/03/11 

American Le Mans SeriesDen dobbelte American Le Mans Series mester David Brabham kommer igen i år til 12 timers løbet på Sebring, hvor han skal køre for Highcroft Racing, der stiller til start med en HPD ARX-01e LMP1.
David Brabham er ikke helt ubekendt med Highcroft Racing, som han har kørt for siden 2007, og dengang startede det hele i en Acura LMP2 racer.
 

David Brabham har været med i udviklingsarbejdet omkring den nye HPD ARX-01e, og alle tror på at der et kæmpe potentiale i den bil, men desværre er det meste af testen med den nye bil foregået i en simulator, og her performer bil fantastisk siger Brabham, men reelt kender de først sandheden når bilen får mange flere kilometer under huden.


David Brabham fortsætter hos Patron Highcroft -Racing.
(Foto: Patron Highcroft Racing)

Det er planen at ARX-01e’en vil ankomme til Sebring i slutningen af denne uge, og at teamet vil test den 14. og 15., inden den officielle del af race ugen starter den 17. marts.
Det er endnu ikke offentliggjort hvem Brabham skal dele bilen med på Sebring, men det må jo snart komme frem.

Den nye HPD ARX-01e LMP1 er udstyret med en 3,4 liter benzin Honda Performance Development motor. Bilen er en videre udvikling af sidste års LMP2 vinderbil, men desværre for Highcroft Racing har bilen ikke rullet meget på asfalt inden den sætter sine hjul på Sebrings ujævnebeton.

Highcroft Racing anser helt åbenlyst 12 timers løbet på Sebring som en genvej til at få testet at alting virker, eller det modsatte!
Det er i min optik meget risikabelt, næsten kun at have kørt simulator test med bilen inden de tager til en så krævende bane.

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Brabham
  • Highcroft Racing
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  • 19/03/11 - Sebring - ILM Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS