Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Quifel ASM Team er klar til en LMP1 sæson

Le Mans
Series 

11/03/11 

Quifel ASM teamet har besluttet at skifte fra LMP2 hvor de kørte i 2010 til LMP1, hvor de vil køre i 2011 med en Zytek 09SC og med et køre line-up bestående af Miguel Pais do Amaral og Olivier Pla og de skal køre på Dunlop dæk.
Teamet har allerede testet to gange med det modificerede Zytek set-up. Første gang i oktober på Portimão og senest i februar på Vallelunga.
 

Lige nu forbereder Quifel ASM sig til Le Mans series testen der starter i dag på Paul Ricard.

Zytek Developments vurdere at den opdaterede LMP2 Quifel ASM Zytek er minimum ét sekund hurtigere end LMP2 versionen pr. omgang, og der kan findes mere siger teknikerne. Det er jo meget interessant at Quifel ASM opgradere en LMP2 til LMP1, det kunne give inspiration til andre med aldrende LMP2 chassiser.

I 2011 LMP1 specifikation er Zytek 09SC blevet ca. 75 kg tungere end LMP2 udgaven og Zytek V8 motoren har fået 40-50 hestekræfter ekstra.

Det skal blive spændende og se hvordan teamet vil klare sig på testdagen i denne uge, samt hen over sæsonen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Quifel - ASM Team
  • Paul Ricard
  •      D4 Enterprise Solutions