Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrain - ja eller nej?

Formel 1 
10/03/11 

FIA har besluttet at der godt kan køres Formel 1 i Bahrain. Men det afhænger selvfølgelig af fremtidsudsigterne i landet i den kommende tid. Det aflyste løb kan køres i år, hvis kronprinsen i Bahrain som står i spidsen for arrangementet vurdere det for værende sikkert.
Men FIA har besluttet af organisatoriske hensyn at man i Bahrain skal beslutte sig inden 1. maj, om man kan gennemføre det aflyste Grand Prix.
 

Uroen i mange af de arabiske lande spredte sig også til Bahran med det resultat at 2 løbsweekender i Grand Prix 2 Asia serien blev aflyst, ligesom årets første Formel 1 Grand Prix også blev det.

Siden har man fra både FOMs side og for så vidt også i Bahrain arbejdet på at finde en plads til Grand Prixet som erstatning. Det er dog ikke blevet afgjort endnu hvornår det er muligt.

Til gengæld har FIA så nu meldt ud at man vil give kronprisen i Bahrain og de øvrige der er involveret i arrangementet, en frist til senest 1. maj. Inden denne dato skal man i Bahrain beslutte om man kan afholde Grand Prixet i år eller ikke.

Grunden til at man har sat 1. maj som deadline er at det skal være praktisk muligt både for arrangørerne i Bahrain, men også FOM og teams og så videre at kunne planlægge eventuelt kommende ændringer.

Dons

Læs mere om:
  • Sakhir
  •