Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Newman/Haas tester igen

IndyCar
Series  

11/03/11 

Når IndyCar Series teamne i næste uge afholder deres officielle test- og præsentationsdage på Barber Motorsports Park, vil Newman/Haas Racing teamet teste med to kørere.
De har begge tidligere har testet for teamet med henblik på en kontrakt for den kommende sæson, Oriol Servia havde en enkelt test med Newman/Haas teamet allerede inde jul, og James Hinchcliffe har haft et par testdage med teamet hen over vinteren.
 

Spanske Oriol Servia har tidligere kørt for Newman/Haas Racing, første gang var i Champ Car World Series mesterskabet i 2005, hvor han afløste den skadede Bruno Junqueira.
Anden gang Oriol Servia kørte for teamet var i 2009, hvor han kørte enkelte løb i IndyCar Series mesterskabet.

Helt anderledes stiller det sig med den unge canadiske kører James Hinchcliffe, han har de sidste sæsoner kørt i Indy Lights klassen, og han kan nu konstaterer at hans tidligere konkurrenter som for eksempel JR Hildebrand, Charlie Kimball og Ana 'Bia' Beatriz alle har sikret sig en plads i IndyCar Series mesterskabet - og han er meget ivrig efter at gøre den følgeskab.

Test- og præsentationsdagene på Barber Motorsports Park afholdes den 14. og 15. marts, og er de sidste officielle testdage inde IndyCar Series sæsonen 2011 starter i St. Petersburg den 27. marts.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Bruno Junqueira
  • James Hinchcliffe
  • Oriol Servia
  • Newman/Haas Racing
  • St. Petersburg
  • 27/03/11 - St. Petersburg - IndyCar Series
  •