Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Fornemt startfelt til Sebring 12 timers løbet

ALMS 
18/03/11 

American Le Mans Series12 timers løbet markerer sædvanligvis sæsonstarten for American Le Mans Series. I år er det også sæsonstarten på International Le Mans Cup serien. Det betyder at en lang række kendte kørere er med fra starten af sæsonen.
Rent faktisk finder man mindst 12 tidligere Le Mans vindere som deltagere i løbet. Her iblandt Tom Kristensen som har en enestående rekord på begge baner.
 

I morgen skal en lang række kørere duellere med og mod hinanden på Sebring banen. Statistikkere har talt sig frem til at hele 12 tidligere Le Mans vindere er med i startfeltet når 12 timers løbet flages igang kl. 10.30 lokal tid.

Heriblandt er selvfølgelig Tom Kristensen som har vundet 5 generelle sejre på Sebring banen og hele 8 gange på Le Mans. Alle de 6 deltagende Audi kørere har vundet på Le Mans mindst én gang. Det giver alt i alt et af de fornemmeste startfelter på Sebring banen nogensinde.

Dons

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •