Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Wikinger Rallye er snart fuldbooket

DM Rally 
09/03/11 

Den dansktyske sæsonpremiere i rally nærmer sig tilmeldingsloftet med 100 startende.
Det varer ikke længe, inden alle pladserne i årets første DM-tællende rally er blevet fyldt op. ADAC Wikinger Rallye, der køres den 25.-26. marts lige syd for grænsen, og som er første afdeling af såvel Danish Rally Championship som det tyske rallymesterskab, har et deltagerloft på 100 mandskaber. Og det loft er de tyske arrangører tæt ved at nå.
 

”Godt nok er der en tilmeldingsfrist, der hedder 11. marts, men hvis arrangørerne når op på mere end 100 tilmeldte, vil dem, der tilmelder sig sidst, komme på en venteliste,” fortæller Karl-Åge Jensen fra Danish Rally Championship.


kan blive rift om pladserne ved årets ADAC Wikinger Rallye, der er første afdeling af Danish Rally Championship. Lars Kragh/Jess Larsen, Køge/Sorø, er dog kommet på deltagerlisten.
(Foto: Morten Alstrup)

At der er et øvre loft for antal startende i ADAC Wikinger Rallye hænger kort og godt sammen med de logistiske udfordringer, man har som rallyarrangør. Hele deltagerfeltet skal således kunne nå at komme igennem en given hastighedsprøve første gang, inden hastighedsprøven kan anvendes anden gang i løbet.

”Det er vigtigt som deltager, at man ikke blot udfylder tilmeldingsformularen, men også får overført tilmeldingsgebyret,” forklarer Karl-Åge Jensen. ”Ellers vil man blot stå på en foreløbig deltagerliste, og hvis der så kommer en lang række korrekte tilmeldinger fra tyske teams, der eksempelvis betaler samtidigt, så løbet overbookes, er man altså ikke garanteret en start.”

Danish Rally Championship

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 26/03/11 - Schleswig - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: