Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Comeback til Mike Conway

IndyCar
Series  

08/03/11 

Efter en skadespause på hele ni måneder står den 27 årige englænder Mike Conway foran sit comback. I første omgang bliver der tale om et par installations omgange, som efter planen skal afvikles i dag (tirsdag).
Installationsomgangene skal køres på Homestead-Miami Speedway. Senere på måneden, bliver der tale om et fuldt testprogram, som afholdes over to dage, denne gang på Barber Motorsports Park i staten Alabama.
 

Mike Conway pådrog sig en alvorlig ryg og ankelskade efter sit voldsomme uheld på Indianapolis sidste sommer.
Det voldsomme uheld skete på næstsidste omgang af det prestigefulde Indianapolis 500, hvor Conway havde et sammenstød med amerikaneren Ryan Hunter-Reay.
Sammenstødet sendte Conways bil op luften, og ind i det hegn som beskytter tilskuerne, hvorefter den blev kastet tilbage på banen med bunden i vejret.

Conway skal i år køre for Andretti Autosport, og englænderen ser forståelig nok frem til at sætte sig bag rettet igen, efter den ufrivillige pause siden som startede i maj sidste år.

Sædder

Læs mere om:
  • Mike Conway
  • Ryan Hunter-Reay
  • Andretti Autosport
  •