Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klien tror på plads hos Hispania

Formel 1 
08/03/11 

Efter et stykke tids dødvande, vente Christian Klien sidste år tilbage i Formel 1 feltet, sammen med Hispania Racing Team (HRT), og det blev i den forbindelse til tre Grand Prix løb.
Her blev det til en 20. plads efter at være udgået efter 31 omgange, så en 22. plads og sluttelig endnu en 20. plads i løbene i Singapore, Brasilien og Abu Dhabi, men på trods af de lidet imponerende resultater, tror Christian Klien stadig på at han får en kontrakt med teamet igen i år.
 

Ved den foregående Formel 1 test havde Hispania Racing Team (HRT) ikke Kristian Klien med i deres racer, men testede i stedet med Vitantonio Liuzzi og Giorgio Mondini, det er da også de to der af de fleste regnes som de to kørere som HRT vil satse på i 2011.
Men så længe at blækket på kontrakterne ikke er helt tørt, kan der selvfølgelig godt ske forandringer i opstillingen.

Det er her at Christian Klien kommer ind i billedet, og efter sin egen mening står Vitantonio Liuzzi og Giorgio Mondini ikke stærkere end han selv gør!
Christian Klien oplyser at hans manager Roman Rummenigge er i konstant kontakt med HRT's ledelse, og forhandler fortsat om en plads som fast kører i teamet.

Det er i øvrigt lidt pudsigt at det netop er Vitantonio Liuzzi som Christian Klien er i kamp med om pladsen i HRT, for de to kæmpede også om den samme plads i Red Bull teamet i 2005, hvor de endte med at skiftes til at køre!

På trods af både Christian Klien og manager Roman Rummenigge's store optimisme, er Klien dog så realistisk at han både har en plan B og C klar.
Får Klien ikke pladsen hos HRT, er plan B at tage et år som test- og reservekører i et andet Formel 1 team, og fejler det også er der en lidt vag plan C der lyder på race i en anden klasse - køres skal der!

Når Formel 1 testkørslerne i dag bliver genoptaget på Circuit de Catalunya i Spanien, kan det være at vi får et fingerpeg om hvem der skal køre for Hispania Racing Team (HRT) i år.
Teamet er dog først tilmeldt til testen fra onsdag til lørdag, men der er ikke sat kørernavne på nogle af de fire testdage - endnu!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Giorgio Mondini
  • Vitantonio Liuzzi
  • Hispania Racing
  •