Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Danica Patrick skriver historie - igen

NASCAR 
08/03/11 

Danica Patrick har igen sendt motorsportens historie skrivere på arbejde. Hun har tidligere brillieret med en sejr i Indy Car Series. Det er dog ikke det historien handler om denne gang.
Danica Patrick kører i år også i udvalgte NASCAR løb, og det er her historien udspiller sig.
 

På den noget krævende 1½ mile oval bane i Las Vegas lykkedes det for Danica Patrick at imponere NASCAR verdenen. I denne sæson kører hun udover sine faste forpligtigelser i ICS, også med i udvalgte NASCAR løb i Nationwide Series. Det startede dog ikke helt som forventet.

Det kiksede lidt i kvalifikationen hvor hun kun opnåede en startplacering som nummer 22. Men da starten gik i selve løbet, tog hun fat på den næsten umulige opgave det er at køre sig helt i front. Missionen lykkedes næsten idet hun kørte sig ind på en fjerdeplads. Det er godt nok lige præcist uden for podiet, men det er den bedste placering en kvindelig kører nogensinde har præsteret i NASCAR.

Den bedste placering hidtil for en kvindelig kører, var en femteplads som Sara Christian kørte sig til, helt tilbage i 1949.

Dons

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  •