Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Cosmo og Sharp i hver sin nye Ferrari

ALMS 
09/03/11 

American Le Mans SeriesNår Extreme Speed Motorsports ruller sine to sprit nye Ferrari's F458 racere ud til til de første fri træninger i forbindelse med det kommende 12-timers løb på Sebring, er det ikke kun de nye biler publikum vil kigge lang efter, for også et par af kørerne er interessante!
Størst opmærksomhed er der nok omkring den lokale helt Scoot Sharp, men mon ikke også Guy Cosmo vil tiltrække specielt de dansk tilskuere på banen, og dem plejer der at være end del af!
 

Som mange årig deltager i både Champ Car World Series og IndyCar Series, samt ved at have sat pole position tiden i det berømte Indianapolis 500 løb i 2001, har Scott Sharp markeret sig blandt de amerikanske topkørere. Og hans berømmelse er ikke blevet mindre af flere flotte sportscar racing resultater de seneste år både som kører og teamejer af Extreme Speed Motorsports - han er en kører som de holder øje med derover!

Hos Extreme Speed Motorsports bliver teamejeren sæsonen igennem makker med Johannes van Overbeek i Ferrari raceren.

I Extreme Speed Motorsports' anden Ferrari F458 er det Guy Cosmo der er den interessante kører, og specielt set lidt med de danske briller, for Cosmo kørte tilbage i 2000 her i Danmark.
Dengang var det i Formel 2000 klassen, hvor han sluttede på anden pladsen i Danmarks Mesterskabet for Racing Denmark teamet.
Guy Cosmo skal i år dele Ferrari raceren med Ed Brown.

Begge de to Ferrari F458 racere fra Extreme Speed Motorsports stiller op i GT Pro klassen i American Le Mans Series mesterskabet 2011, og sæsonens første løb er som nævnt 12-timers løbet på Sebring, der køres den 19. i denne måned.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ed Brown
  • Guy Cosmo
  • Johannes van Overbeek
  • Scott Sharp
  • Extreme Speed Motorsports
  • Racing Denmark
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •