Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Wiechers-Sport springer første løb over

WTCC 
14/03/11 

Ligesom BMW Hungary/The Zengö Dension Team tidligere har meddelt det, har Wiechers-Sport meddelt at de ikke stiller til start i sæsonens første World Touring Car Championship løb, der afvikles på Curitiba banen i Brasilien den kommende weekend.
Wiechers-Sport har i år skrevet kontrakt med køreren Urs Sonderegger fra Schweiz, til at sidde bag rattet i teamets BMW 320 TC racer.
 

46 årige Urs Sonderegger har dog kun kontrakt med Wiechers-Sport i den første sæson halvdel, startende med løbet på Zolder og sluttende med løbet på Oschersleben.

Om Urs Sonderegger får forlænget sin kontrakt med Wiechers-Sport, så den også tæller løbene i Spanien, Japan, Kina samt Macaus Grand Prix, eller om han bliver afløst af en anden kører, er endnu uvist.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Urs Sonderegger
  • Wiechers-Sport
  •