Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Jan Magnussen sikrer første pole position

Grand Am 
05/03/11 

- til Stevenson Motorsports
Jan Magnussen og hans holdkammerat Robin Liddell starter fra Pole Position, når anden afdeling af det amerikanske Grand-Am mesterskab afvikles sent lørdag aften dansk tid på Homestead ved Miami, Florida.
Det var Jan Magnussen, der sad bag rattet da kvalifikationen blev kørt og han sikrede både sit team Stevenson Motorsports og den nye Camaro deres første Pole Position i det 19 biler store GT felt.
 


(Foto: Jan Kaiser)

”Bilen var virkelig god” sagde en glad Jan Magnussen bagefter. ”Det gjaldt om at finde et hul blandt de mange biler på banen, men jeg fandt plads og fik sat en rigtig god omgang. Det er første gang, den nye bil er på Pole Position og samtidig er det også Stevenson Motorsports første pole, så jeg er naturligvis rigtig glad på egne og teamets vegne. Som sagt, var bilen rigtig god, så jeg tror vi står rigtig stærkt til løbet, men i Grand-Am bliver der kørt rigtig tæt, så meget kan ske, men jeg glæder mig til noget godt ræs. Men der er selvfølgelig ingen tvivl om, at vi kører for at vinde”.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Robin Liddell
  • Stevenson Motorsports
  • Homestead
  • 05/03/11 - Homestead - Grand Am
  •