Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Pippa Mann imponerer ved ICS test

IndyCar
Series  

04/03/11 

Der var lutter rosende ord fra Conquest Racings teamchef Eric Bachelart til Pippa Mann efter hendes første Indy Car Series test i en af teamets biler.
Pippa Mann er endnu en kvindelig kører der forsøge at begå sig i den amerikanske Formel 1 klasse. Men mon ikke der var nerver på hos den unge britiske kører da hun skulle kører testen. To forhindringer skulle overstås.
 

Pippa Mann skulle mandag teste en ICS bil for første gang. Udover at finde sig til rette i bilen og teste den, både for sin og også teamet skyld, så var den anden opgave at gennemgå den obligatoriske rookie test for at få lov til at køre i ICS.

Regnvejr over Texas Motor Speedway gjorde at mandagens test blev helt aflyst. To andre teams skulle også teste her. Alle teams blev dog på banen, selvom det kun var en endags test. Det betalte sig idet der tirsdag var høj solskin i området.


(Foto: pippamann.com)

Eric Bachelart udtalte efter testen at det er længe siden at han har set en rookie vænne sig så hurtigt til en bil og køre så hurtige omgange som Pippa Mann gjorde. Ifølge Eric Bachelart imponerede Pippa Mann også ved at hjælpe teamet med at finde et endnu bedre setup til bilen end man har haft tidligere.

Desværre for Pippa Mann og teamet blev testen afbrudt da en brændstofpumpe gik i stykker. Man brugte dog tiden til at evaluere på det hun allerede havde opnået, inden testen kunne forsætte med en ny pumpe i bilen. Pippa Mann arbejder på at finde penge til at kunne køre i udvalgte løb i ICS serien ligesom at hun gerne vil være med ved Indy 500 løbet.


Teamchef Eric Bachelart og Pippa Mann
(Foto: Conquest Racing)

Fra teamets side var der store roser til Pippa Mann for hendes samarbejde med mekanikere og teamet. Hun fandt meget hurtigt ind i teamets rytme, og gjorde sig også bemærket med en god feedback.

Dons

Læs mere om:
  • Pippa Mann
  • Mi-Jack Conquest Racing
  • Texas
  •