Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar racing hos Porsche Club Danmark

DM Rally 
02/03/11 

Torsdag den 24. februar var Escobar racing inviteret til klubaften hos Porsche Club Danmark for at fortælle lidt om vores 911 GT3 RS i rallytrim.
De mange tilmeldte var med til at gøre de 3 timer som det blev til en spændende aften, hvor der blev fortalt og spurgt til rallysporten og vores: the ”beast”.
 

Der blev fortalt om personerne i teamet og om bilen, som er den eneste af sin art i norden. Der blev vist lidt video inde fra bilen og udefra som en tilskuer oplever det. Der blev smilet og ”grædt” når en Porsche bliver vist flyvende over en top eller ud af et kampvognspor med lige under 200 km/t. Mens øjne var åbne når dørene til raceren blev lempet så blikkene kunne kigge ind i samt under bilen. Spørgsmål blev stillet og svar og små debatter kom i gang ved bilen.

Mødet kom i stand da formanden, Flemming Kragh, ved racing festivalen på Carlsberg i april 2010 så den hvide Porsche 911 køre rundt på område med den karakteristiske lyd. Flemming Kragh fik en lille snak med Lars Kragh som blev fuldt op igen og i februar 2011 mødtes et rallyteam og Porsche Club Danmarks medlemmer i Sommer automobil museum i Nærum.


(Foto: Escobar racing)

Lars Kragh:
Det var en hyggelig aften, vi mødtes med ligesindet og snakken gik både om vores rallysport og om bilen. Dejlig at Flemming Kragh og hans vennerne ville se os, det har gjort indtryk på os at de var så interesseret og engageret i vores lille team og vores bil. Vi håber at kunne lave andre arrangementer med disse mennesker i fremtiden, slutter Lars.

Næste gang Escobar racing og deres Porsche skal i aktion er ved første afdeling af det danske mesterskab, som køres i Nordtyskland 25-26. marts. Her skal de bl.a. dyste med andre GT3 biler.

Flemming Jørgensen


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Schleswig
  • 26/03/11 - Schleswig - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: