Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Marcelli bliver hos Intersport Racing

ALMS 
05/03/11 

American Le Mans SeriesEt af de teams der har været med i American Le Mans Series næsten siden det første løb i mesterskabet blev kørt, er Intersport Racing der har etableret sig som et af de teams man forventer altid er med helt fremme.
I denne sæson stiller Intersport Racing igen op i American Le Mans Series mesterskabet, hvor de deltager i LMPC klassen med deres Oreca racer med startnummer 89 på siderne.
 

Til sæsonens første løb, 12-timers løbet, har Intersport Racing netop valgt at forlænge deres kontrakt med canadieren Kyle Marcelli fra Ontario.

Kyle Marcelli vandt i 2008 det amerikanske Formel 2000 mesterskab, og Intersport Racing's teamchef Jon Field var straks klar med en kontrakt til den talentfulde kører.
I 2009 kørte Kyle Marcelli derfor udvalgte løb for Intersport Racing i Prototype Lites mesterskabet, og skønt han kun deltog i 10 ud af sæsonens 14 løb blev det til flere podieplaceringer til canadieren.
De flotte resultater førte til en American Le Mans Series kontrakt med teamet i 2010, hvor det i løbet af sæsonen blev til blandt andet to 2. pladser i LMPC klassen.

Der var derfor en helt naturlig ting at Kyle Marcelli skulle fortsætte hos Intersport Racing i denne sæson, alligevel er det først nu der er kommet underskrifter på kontrakten.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Kyle Marcelli
  • Intersport Racing
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •