Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2 Asia Series

Grand Prix 2 Asia kører sit sidste løb på Imola

Grand Prix 2
Asia Series 

02/03/11 

Efter at have fået aflyst hele to afdelinger af de tre planlagte løb på grund af urolighederne i Bahrain, så er det næsten på rekord tid lykkedes at få bragt et løb i stand.
Grand Prix 2 Asia arrangørerne har haft forhandlingerne med flere baner siden den seneste aflysning, og det er nu lykkedes at få en aftale i stand med Imola banen.
 

Grand Prix 2 serien - denne gang i forklædningen Asia - vender tilbage til Imola banen, der tidligere i har været vært for San Marinos Formel 1 Grand Prix med de tilhørende support-klasser.

Grand Prix 2 bilerne har ikke kørt her siden 2006 hvor Gianmaria Bruni og Ernesto Viso vandt de to løb for henholdsvis Trident Racing og Racing Engineering. Det der bliver det afsluttende løb i Grand Prix 2 Asia serien i denne sæson, skal køres i weekenden den 18 - 19 - 20 marts.

Alle teams har nu fået deres biler tilbage fra Bahrain efter aflysningerne. Og det er i sidste øjeblik, for teamene skal forberede bilerne til denne sidste runde i serien. Allerede den 5 - 6. april går det løs igen for Grand Prix 2 serien. Her køres der officiel test på Silverstone banen som forberedelse til den europæiske Grand Prix 2 sæson.

Dons

Læs mere om:
  • Imola
  •