Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Byd på en motorsportsoplevelse

Legends Car 
01/03/11 

Som et helt nyt tiltag på Motorsporten.dk, er det nu muligt at byde på en motorsportsoplevelse lidt ud over det almindelige.
Ved at byde på auktionen, er det muligt at deltage i denne sæsons to første løb i Legend Cup serien på Padborg Park, dels lørdagens løb i det hjemlige mesterskab, samt ikke mindst søndagens løb der tæller med til europamesterskabet.
 

Bag den første auktion på Motorsporten.dk står Jørgen Weinreich fra VM Motorsport samt Funrace, der bakket op af en stor og trofast sponsorgruppe, gør det muligt at stable dette spændende tiltag på benene.


(Foto: Motorsporten.dk)

Alle kan være med til at byde på de to løb, men der er dog et par betingelser der skal være på plads først:
For de kørere der byder, er der dog den begrænsning, at de ikke må have deltaget i et Legend Cup løb de seneste 12 måneder, samt at de skal være i besiddelse af en gyldig licens.
Stort set det samme gælder for de øvrige personer der byder, nemlig at den kører de vælger at sætte i raceren, ikke må have deltaget i et Legend Cup løb inden for de sidste 12 måneder, samt at denne kører skal være i besiddelse af en gyldig licens.

Til denne auktion hører meget mere end bare selve løbet i Legend Cup raceren, der er tale om en 'totaloplevelse' - ja, rent faktisk er der tale om to 'totaloplevelser'!

Læs meget mere om auktionen her, eller klik på vores 'Auktioner' menupunkt i den venstre menubjælke.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jørgen Weinreich
  •