Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Vernay vil køre både IndyCar Series og Le Mans

Le Mans 
03/03/11 

Le MansDen regerende Indy Lights mester, franskmanden Jean-Karl Vernay, satser på at rykke op i den amerikanske foremel top klasse IndyCar Series i år, men samtidig har han også en drøm om at deltage i 24-timers løbet på Le Mans i Frankrig.
Derfor var han i sidste uge på Paul Richard banen for at teste i en LMP2 racer.
 

Efter et par sæsoner i Formel 3 rejste Jean-Karl Vernay sidste år til Amerika, hvor han sammen med Sam Schmidt Motorsports teamet vandt Indy Lights mesterskabet, hvilket straks åbnede dørene lidt til IndyCar Series klassen.
Dette udmøntede sig i første omgang til en test med Conquest Racing, uden at der dog endnu er skrevet nogen kontrakt for den kommende sæson.

Sideløbende med IndyCar Series deltagelsen arbejder Jean-Karl Vernay også på at komme tilbage til Europa, i første omgang dog kun for et enkelt løb, nemlig hans hjemlands berømte 24-timers løb på Le Mans.
Derfor var han i sidste uge med Oreca teamet på Paul Ricard, hvor han testede i teamets LMP2 racer.

Der er ikke frigivet nogle oplysninger fra testen, ligesom det også er uvist om Jean-Karl Vernay skal køre for Oreca teamet i 24-timers løbet på Le Mans.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jean-Karl Vernay
  • Conquest
  • Oreca
  • Le Mans
  • Paul Ricard
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS