Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Creventic ændrer løbsdato for '12H of Hungary'

24H Series 
01/03/11 

- samt præsenterer datoen til '24H of Dubai 2012'
Promotoren af 12 og 14 timers løbene i Dubai, Ungarn og Spanien udsendte i sidste uge en pressemeddelelse, hvori de oplyste en ny dato for 12-timers løbet på Hungaroring i Ungarn, samt præsenterede datoen for næste års 24-timers løb i Dubai - det syvende i rækken.
Samtidig blev datoen for dette års 24-timers løb på Circuit de Catalunya endnu en gang bekræftet, en god nyhed oven på sidste års aflysning af løbet!
 

Først for på Creventic's kalender er 12-timers løbet på Hungaroring i Ungarn, et løb der de sidste to år er har haft det danske team Sally Racing med deres Renault Sport Clio III som klassevindere.
Dette løb flyttes nu fra sin sædvanlige placering i oktober måned til den tredje weekend i maj, for ikke at ligge for tæt på 24-timers løbet i Spanien. Dermed er den nye løbsdato den 21. og 22. maj til den fjerde udgave af løbet.
Løbet i Ungarn afholdes som et to dages arrangement, med træning og kvalifikation om lørdagen, og selve 12-timers løbet om søndagen.


Sally Racing er dobbelte klasse vindere i 12-timers løbet på Hungaroring (2009 og 2010), ligesom de har vundet en klassesejr i 24-timers løbet i Dubai (2010).
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste løb er 24-timers løbet på Circuit de Catalunya i Spanien, som er programsat til den 23. til 25. september.
Som nævnt blev løbet aflyst sidste år, så der er tale om et velkomment comeback for 24-timers løbet på denne bane i Creventic sammenhæng, der tidligere har haft felter på over 75 biler til start på denne bane.

I januar måned 2012 afholder Creventic for syvende gang 24-timers løb i Dubai.
Det bliver i dagene den 12. til 14. januar 2012.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Circuit de Catalunya
  • Dubai
  • Hungaroring
  • Jet Black Racing tilmeldt tre langdistance løb
  • Ledige pladser hos Team Sally Racing
  • Sally Racing klar til to nye langdistance løb
  •