Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

de Ferran Dragon Racing lukker og slukker

IndyCar
Series  

27/02/11 

Som vi kunne berette i går, så har der været visse vanskeligheder i de Ferran Dragon Racing med at skaffe sponsorer nok til 2011 sæsonen.
Det er trods ihærdigt arbejde gået udover Tony Kanaan, der ellers havde underskrevet kontrakt med teamet for denne sæson.
Nu er det kommet frem at teamet ikke ser sig i stand til at forsætte og derfor lukker.
 

Det er en trist meddelelse som Gil de Ferran har måttet give til omverdenen. Han har set sig nødsaget til at lukke de Ferran Dragon Racing grundet manglende sponsor indtægter.

Både teamet og Tony Kanaan har henover vinteren sammen med deres respektive bagland arbejdet hårdt på at få fundet den nødvendige økonomi til at kunne forsætte i 2011 sæsonen. Det er desværre ikke lykkedes.

Tony Kanaan er fri af den indgåede kontrakt og kan derfor frit søge efter et sæde andre steder. Han vil allerhelst forsætte i Indy Car Series. Der er dog kommet enkelte tilbud fra andre serier, blandt andet NASCAR Truck serien, som han dog indtil videre har stillet i bero.

For Gil de Ferran er det selvfølgelig trist at må lukke teamet. Han siger dog at det ikke er umuligt at han vender tilbage med et nyt team senere. Han siger dog også at det ikke bliver i år og at det allertidligst bliver i 2012. Lige nu vil han dog have ro til at få afviklet teamet og først derefter kan eventuelle tanker om fremtiden indledes.

Dons

Læs mere om:
  • Tony Kanaan
  • de Ferran Motorsports
  • Tony Kanaan uden plads i IndyCar Series feltet
  •