Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Spengler fortsætter hos Mercedes Benz

DTM 
27/02/11 

DTMCanadiske Bruno Spengler der længe lignede en vinder af sidste års DTM mesterskab i sin Mercedes Benz AMG C-Class racer, har forlænget sin kontrakt for den kommende sæson.
Dermed tager Bruno Spengler her i 2011 hul på sin syvende DTM sæson, og den sjette sammen med Mercedes-HWA fabriksteamet, og målet er lagt helt fast:
I år skal mesterskabet vindes!
 

Bruno Spengler og Mercedes-HWA teamet har allerede kørt de første testkørsler i år, som forberedelse til sæsonstarten på Hockenheim banen den 1. maj.
Testkørslerne foregik på den tidligere Formel 1 bane Estoril i Portugal, en bane der er meget benyttet til testkørsler af hele DTM feltet.

Som nævnt er Bruno Spengler's mål helt fast, det mesterskab som gled ham af hænde i 2010 sæsonens sidste løb skal vindes, specielt fordi det er det sidste mesterskab der bliver kørt under det hidtidige reglement.

Fra og med 2012 sæsonen skal DTM køre under et helt nyt reglement, hvilket har fået BMW til at gå ind i mesterskabet sammen med Mercedes Benz og Audi.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Bruno Spengler
  • HWA
  •