Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams slipper testfarverne

Formel 1 
24/02/11 

Williams teamet har i dag præsenteret hvordan farveskemaet ser ud på teamets racer i denne sæson. Det blev en præsentation uden mange tilskuere live. I stedet blev seancen præsenteret på internettet.
Farvevalget der i lighed med de foregående år primært er holdt i blå og hvid, har dog fået en snart af rødt, som kan bringe tankerne tilbage til 1990'er hvor et tobaksfirma var hovedsponsor for teamet.
 

Williams FW33 blev i dag åbenbaret for offentlighedens lys med sin nye bemaling. Væk er den vanlige testfarve, mørkeblå, og den nye bemaling vist. Det er lighed med de seneste sæsoner blå og hvid der er de dominerende farver på racerne. I år er der dog kommet en snert rødt med på bilen, så tankerne hos nogle går tilbage til 1990'erne hvor Rothmann var hovedsponsor for teamet.


(Foto: Williams F1)

Teamet kunne i øvrigt bekendtgøre at man vil starte sæsonen med batteri-udgaven af KERS. Man har sideløbende også udviklet en udgave som er baseret på svinghjulet. Dette system er dog tilsyneladende ikke udviklet så meget at man tør anvende det endnu. Williams teamet stiller endda spørgsmåltegn ved om man kan nå at implementere den nye udgave af KERS i denne sæson overhovedet.


(Foto: Williams F1)

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •