Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Store udfordringer for Peugeot?

Le Mans 
24/02/11 

Le MansEt hot rygte fortæller at Peugeot sport har testet på HTTT Paul Ricard siden i går formiddags. Testen er ifølge mine oplysninger en 30 timers test med 2011 908 HDI FAP som forberedelse til denne endurance sæson, men noget gik galt.
Den omtalte test blev stoppet på et tidspunkt i går imens Minassian kørte bilen.
 

Uden at vide hvad der er sket, og hvor alvorligt det er, så fortæller rygtet at Peugeot har være presset til at stoppe testen på grund af skader på bilen.

Hvad årsagen er, er ikke helt klart lige nu, men noget tyder på at en fejl i støbning der hvor et ophæng er fastgjort, måske har været årsag til at Minassian kørte galt.
Dette kunne få mig til at tænke på den første af Peugeot’erne der udgik under Le Mans 2010. den udgik netop med sprækker i monocoquen det sted hvor dele af forhjulsophænget var monteret. Det er en meget stor krise for Peugeot hvis de stadig har den svaghed.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Nicolas Minassian
  • Peugeot Sport
  •