Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Intercontinental Le Mans Cup

Level 5 Motorsports rykker en klasse op til LMP2

ILM Cup 
27/02/11 

Efter at have deltaget i LMPC serien, så rykker det amerikanske team, Level 5 Motorsports, i denne sæson en klasse op og vil deltage i LMP2 klassen i ILMC serien.
Det betyder sæsonpræmiere i en helt ny bil på Sebring banen i Florida i forbindelse med 12 timers løbet.
På kørersiden har man hyret en tidligere vinder af 24 timers løbet på Le Mans.
 

Efter at have kørt i LMPC klassen og vundet serien i sidste sæson, så rykker Level 5 Motorsports i år en klasse op og vil deltage i ILMC serien i LMP2 klassen.

Og man er godt i gang. Man var ikke med på Sebring banen da der fornyligt blev kørt vintertest her, men i dag indleder teamet én 4 dages test på banen. Man har til den nye ILMC sæson indkøbt en Lola racer og har valgt at anvende Honda motor i bilen. Ligeledes er kørersammensætningen på plads. Dog mangler der at blive lavet aftale med en ekstra kører til 24 timers løbet på Le Mans.

Level 5 Motorsports har valgt at anvende den lukkede udgave af Lolas LMP2 biler. Det har gjort af primært 2 årsager. Dels er det den nyeste og så mener man i teamet at den har en bedre aerodynamik end den åbne. Honda motoren er valgt fordi det vel nok er en af de bedste motorer til klassen, og så er HPD hjemmehørende i USA ligesom teamet.

På kørersiden står det fast at Scott Tucker der udover at være teamchef også kører bilen. Det skal han sammen med franskmanden Christophe Bouchut, der har stor erfaring med prototyperne. Han vandt således Le Mans 24 timers løbet i 1993 for Peugeot, og har siden kørt masser af LMP race. Til Le Mans løbet er der endnu ikke udpeget en tredje kører.

Dons

Læs mere om:
  • Christophe Bouchut
  • Scott Tucker
  • Level 5 Motorsports
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ILM Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS