Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hvor ender Vitantonio Liuzzi?

Formel 1 
26/02/11 

Situationen for Vitantonio Liuzzi er kørt lidt op i en spids. Skal han køre for Hispania Racing Team, er der andre muligheder, eller er han i virkeligheden forsat låst af Force India teamet?
Selv fastholder han en beslutning om at han ikke vil betale for at køre, og det kan også være en situation som holder ham væk fra et sæde.
 

Vitantonio Liuzzi får ikke et sæde hos Force India teamet i år, da man istedet har valgt at satse på den tidligere DTM kører Paul di Resta. Derfor har Vitantonio Liuzzi ledt efter et andet sæde blandt andet hos Hispania Racing Team, for hvem han også har testet ved en enkelt lejlighed. Og endda med et ret godt resultat.

Men Hispania Racing Team vil angiveligt helst have en betalingskører, da økonomien som bekendt er meget anstrengt. Der foregår dog forhandlinger mellem de to parter, men der er i skrivende stund endnu ikke opnået nogen form for enighed.


"Hvem vil give mig løn for at køre?"
(Foto: Force India)

Derfor er Vitantonio Liuzzi for så vidt stadig fri på markedet og kan dermed også søge andre sæder i Formel 1 feltet. Eller kan han?

Det forlyder nemlig at han teknisk set stadig er kontraktlig forbundet til Force India teamet. Såfremt det er rigtigt, kan han ikke gøre som han vil. I hvert fald ikke umiddelbart. Det kræver at han bliver frigjort fra kontrakten med Force India på en eller anden måde.

Fra Hispania Racing Team forlyder det at man var meget tilfreds med Vitantonio Liuzzis arbejde for teamet, og at man fandt yderligere forbedringer ved bilen efter hans testarbejde. Men Hispania Racing Team undersøger også andre muligheder end lige netop Vitantonio Liuzzi. Blandt andet er Christian Klien med i overvejelserne. Christian Klien fik i 2010 sæsonen lov til at køre ved enkelt lejlighed for teamet. Der er dermed stadig en masse løse ender der skal bindes sammen. Både for Vitantonio Liuzzi og for Hispania Racing Team.

Dons

Læs mere om:
  • Vitantonio Liuzzi
  • Hispania Racing
  •