Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

5 millioner Dollars i præmie til gæstekører

IndyCar
Series  

01/03/11 

I forbindelse med præsentationen af den endelige IndyCar Series kalender for 2011 sæsonen, blev der også løftet sløret for en noget speciel pengepræmie i forbindelse med sæsonfinalen, der skal køres på Las Vegas Motor Speedway den 16. oktober.
Hvis der deltager en gæstekører i finaleløbet på Las Vegas Motor Speedway, og han eller hun vinder løbet, vil de udløse en ekstrapræmie på 5 millioner Dollars.
 

Det eneste krav køreren skal opfylde, er at personen ikke må have deltaget i et IndyCar Series tidligere i denne sæson, samt naturligvis vinde løbet, så er pengepræmien på de 5 millioner Dollars svarende til cirka 27,3 millioner danske kroner hjemme!!

Arrangøren af IZOD IndyCar Series mesterskabet Randy Bernard forventer at mindst fem 'nye' kørere stiller op på Las Vegas Motor Speedway ovalbanen, i håb om at vinde million gevinsten.
Randy Bernard håber specielt på at kunne tiltrække nogle kørere fra NASCAR mesterskaberne, der del har ovalbane erfaring, og som samme weekend kører på Charlotte Motor Speedway om lørdagen, så de har rigeligt med til til også at deltage i IndyCar Series løbet på Las Vegas Motor Speedway om søndagen.

Der er dog næppe nogle af de nuværende Formel 1 kørere der får lov til at kæmpe med om de 5 millioner, da de samme weekend kører Koreas Grand Prix.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Las Vegas
  •