Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Tony Kanaan uden plads i IndyCar Series feltet

IndyCar
Series  

26/02/11 

Men kun en god måneds tid til sæsonens første løb i IndyCar Series, gadeløbet i St. Petersburg i Florida, står Tony Kanaan nu igen på listen over kørere der er frie på markedet.
Tony Kanaan der tidligere kørte for Andretti Autosport underskrev allerede i december sidste år en kontrakt med De Ferran Dragon Racing, men svigtende sponsorindtægter har nu umuliggjort denne kontrakt.
 

"Jeg kom med en del penge, men ikke nok. Så spørgsmålet nu er; hvor kan jeg få en kontrakt, og for hvor mange løb" - udtaler Tony Kanaan - "det er et hårdt slag, specielt her en måned før starten. Det er trist, men jeg fortsætter med at kæmpe, og for at komme ud og køre!" - slutter mesteren fra 2004 sæsonen.

Når man kigger på IndyCar Series feltet lige nu, har Tony Kanaan mulighed for at køre udvalgte løb eller hele sæsonen hos blandt andet KV Racing Technology, Dreyer & Reinbold Racing, Conquest Racing og Dale Coyne Racing.
Så mange teams har stadig ledige pladser!

IndyCar Series sæsonen starter i St. Petersburg den 27. marts.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tony Kanaan
  • de Ferran Motorsports
  • St. Petersburg
  • 27/03/11 - St. Petersburg - IndyCar Series
  •