Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Drayson Racing vil køre med el-biler

Sportscar racing 
24/02/11 

Skrækscenariet for mig er, et helt felt af racerbiler med elmotor, men det er ikke alle der ser sådan på det, og det er også derfor EV CUP (Electric Vehicle Cup) har set dagens lys.
Det nyeste team som har tilsluttet sig flokken der vil deltage, er Drayson Racing der vil komme til start med en Westfield iRACER.
 

Jeg undrer mig over at Lord Paul Drayson ser en idé i at køre med i EVCUP. På den anden side har Drayson Racing de seneste år kørt sportscar racing med 2. generations biofuel i tanken, så der er måske ikke så langt til at køre el biler?

Den bil Westfield Drayson Racing har købt til brug for EV CUP udvikler i peak power 260 hestekræfter med et moment på 660Nm og set udefra er det jo fint, men jeg har stadig svært ved at forestille mig racerløb uden lyd.

Kalenderen for 2011 EVCUP ser indtil videre således ud:
6. August - Silverstone
20. August - Snetterton
10. September - Rockingham
6. November - Brands Hatch

Der forventes yderligere 3 løbsdage mere, placeret i Spanien, Portugal og USA.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Paul Drayson
  • Drayson Racing
  •