Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Historien mødes ved Indy 500

IndyCar
Series  

24/02/11 

Sara Fisher Racing deltager ved Indy 500 løbet på Indianapolis Motor Speedway. Dog ikke med Sara Fisher selv bag rattet mere, idet hun i november annoncerede at hun trækker sig tilbage som racerkører.
I stedet er det Ed Carpenter der skal køre Sara Fisher Racings #67 bilen i jubilæumsløbet. Det er nummer 100 af slagsen, og et kig i historiebøgerne viser andre aner på stedet.
 

Sagen er den at Sara Fisher Racing har indgået en sponsoraftale med et af de lokale firmaer i Indianapolis - Allison Transmission.

Historien er den at Jim Allison som var en af de 4 mennesker der stak hovederne sammen for over hundrede år siden for at bygge det vi idag kender som Indianapolis Motor Speedway, også var stifter af det der i er en af sponsorerne for Sara Fisher Racing.

Jim Allison var udover at være en af bagmændene bag banen også teamejer dengang, det blev dog kun til en enkelt sejr for teamet på 'hjemmebanen'. Det skete i 1919.

Allison Transmission og Sara Fisher Racing har dog i mange været tæt forbundet via sponsorater. Og vel egentligt meget nærliggende idet de to parter bogstaveligt talt er naboer i - Indianapolis.

Dons

Læs mere om:
  • Ed Carpenter
  • Sarah Fischer Racing
  • Indianapolis Motor Speedway
  • 29/05/11 - Indianapolis Motor Speedway - IndyCar Series
  •