Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2 Asia Series

Grand Prix 2 Asia løb i Bahrain også aflyst

Grand Prix 2
Asia Series 

24/02/11 

Som en følge af aflysningen af Formel 1 Grand Prixet i Bahrain der skulle have åbnet Formel 1 sæsonen i år, så har Grand Prix 2 organisationen selvfølgelig også aflyst deres løb i Bahrain i selvsamme weekend grundet de voldsomme demonstrationer i landet.
Dermed har Grand Prix 2 Asia kun fået afviklet et løb i serien i år.
 

Grand Prix 2 organisationen der også står for Grand Prix 2 Asia serien har på lige fod med FOM valgt at aflyse seriens løb i Bahrain den 12-13 marts.

Urolighederne i Bahrain har dermed kostet Grand Prix 2 Asia serien dyrt idet det første planlagte løb af 2 i Bahrain også blev aflyst.

Det forlyder endnu ikke noget om hvorvidt Grand Prix 2 organisationen vil finde andre muligheder for at få i hvert fald et af de aflyste løb. Ellers bliver det resultatet fra den første afviklede runde i Abu Dhabi der bliver gældende som slutstilling for Grand Prix 2 Asia serien i denne omgang.

Såfremt det ikke lykkedes at finde andre datoer, er det begrænset hvad de deltagende teams har fået ud af vinterserien. Det var en oplagt mulighed for at få testet seriens nye biler inden den europæiske sæson. Men mon ikke at Grand Prix 2 arrangørerne vil forsøge idet mindste at få lavet en eller måske flere officielle tests for serien.

Dons

Læs mere om:
  • Sakhir
  • 13/03/11 - Sakhir - Grand Prix 2 Asia Series
  •      ASETEK SIMSPORTS