Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Alex Job Racing klar til 12 timers løbet på Sebring

ALMS
GT Class 

26/02/11 

American Le Mans SeriesAlex Job Racing har som en hel del andre teams deltaget i vintertesten på Sebring banen i Florida for nylig. Og man havde travlt i teamet, for man deltager i to forskellige klasser med 3 biler i forbindelse med 12 timers løbet samme sted midt i marts måned.
Teamet har en bil med i GTC klassen i 12 timers løbet, og deltager desuden med to biler i en af supportklasserne til løbet.
 

Alex Job Racing har de seneste uger haft travlt med at klargøre 2 biler til sæsonstarten på Sebring banen midt i marts måned. Først og fremmest skulle man klargøre bilen som skal deltage i 12 timers løbet som er sæsonstarten for ALMS serien. Her deltager teamet med en Porsche GT3 i GTC klassen.

Denne bil skal køres af Bill Sweedler, Leh Keen og Brian Wong. Alle tre kørere var da også med ved vintertesten. Både for testebilen, men også for at blive rystet så godt sammen som det er muligt. Kørerkemien skal fungere inden man tager hul på et 12 timers løb, ligesom kemien også skal fungere med resten af teamet.

Teamejer Alex Job var rigtig godt tilfreds efter testen. Kørerne fik et indgående kendskab både til hinanden og resten af teamet. Der blev også fundet et grund setup på bilen, hvorfra man nu kan rette til efter kørernes ønsker.


Michael Schein under testforløbet på Sebring banen
(Foto: Alex Job Racing)

Teamet deltager også i GT3 IMSA Challenge serien, som kører som supportklasse til ALMS løbet. Også her er det Porsche teamet stiller op med. Kørerne i teamets biler er Michael Schein og Cooper MacNeil. I denne klasse køres der 2 x 45 minutters løb pr. løbsweekend.

Dons

Læs mere om:
  • Bill Sweedler
  • Brian Wong
  • Leh Keen
  • Alex Job Racing
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •