Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Indy 500 starter en time tidligere

IndyCar
Series  

25/02/11 

Søndag den 29. maj fejrer man 100 års jubilæet for Indy 500 løbet. Af forskellige hensyn rykker man starttidspunktet for løbet en time, så det starter kl. 12.00 lokal tid i Indianapolis.
Det er blandt andet et ønske fra rigtig mange fans der får arrangørerne til at flytte tidspunktet. Men også jubilæums festlighederne gør deres.
 

Der er lagt op til et kæmpestort show når man på Indianapolis Motor Speedway fejrer 100 års jubilæet for løbet. En masse kørere skal igennem kvalifikationsforløbet op til løbet for at blive en af de 33 kørere der får lov til at stille op.

I anledning af de mange indslag der vil være på dagen, er starten rykket til kl. 12.00 hvor der siden 2006 ellers har været et starttidspunkt der hed kl. 13.00. Mange fans har også ønsket at starttidspunktet blev rykket, og det er blandt andet også for imødekomme dette ønske at man rykker tidspunktet.

Der er dog visse praktiske fordele ved det. USA er så stort at der flere tidszoner at tage hensyn til. Ved at rykke starten en time bliver især tv-seerne på vestkysten tilgodeset. Og så giver det også den fordel, at er der dårligt vejr, så har man den time ekstra at gøre godt med hvis vejret skulle skifte.

Dons

Læs mere om:
  • Indianapolis Motor Speedway
  • 29/05/11 - Indianapolis Motor Speedway - IndyCar Series
  •