Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny Barcelona test godkendt af FIA

Formel 1 
23/02/11 

På grund af aflysningen af både Formel 1 testdagene og selve Grand Prix løbet på Sakhir banen i Bahrain på grund af urolighederne i emiratet, er det blevet besluttet at fortsætte med testkørslerne på Circuit de Catalunya ved Barcelona.
Der er nu planlagt endnu en fire dages testsession, den starter den 8. og stækker sig til den 11. marts.
 

I forbindelse med oplysningerne omkring de fire ekstra testdage, blev muligheden for at Bahrains Grand Prix 2011 måske kunne gennemføres senere på året også luftet.
Det skulle i så fald være sidst på sæsonen, mellem det nye Indiske Grand Prix og Abu Dhabis Grand Prix.

Aflysningen af Bahrains Grand Prix, er i øvrigt den første aflysning af et Formel 1 Grand Prix løb, siden aflysningen af Belgiens Grand Prix på Spa-Francorchamps i 1985.
På Spa-Francorchamps var årsagen dog ikke uroligheder, men derimod at asfalten ikke kunne holde til belastningerne fra Formel 1 racerne, med det resultat at den løsnede sig i store flager!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sakhir
  • Spa-Francorchamps
  • 13/03/11 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •