Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Thed Björk starter eget team

Camaro Cup 
22/02/11 

Det kom som lidt af et chok for mange da Thed Björk valgte at forlade Flash Engineering efter sidste sæson.
Mange har gisnet om årsagen, men den egentlige årsag kendes ikke af ret mange.
I stedet vil Thed Björk i stedet satse på to andre ting indtil videre. Den ene betyder forsat race i Sverige og Danmark.
 

Thed Björk har løftet sløret for hvad han vil i 2011. Han satser på to vidt forskellige motorsportsgrene. Der har længe været talt om et projekt i USA, og han bekræfter nu selv at han skal være vice-teamchef i et rallycross team. Det er Olsberg MSE teamet som har hyret Thed Björk. Han skal dog ikke køre for teamet, men får ansvar for en stor del af logistikken i teamet. Teamet deltager i det amerikanske rallycross mesterskab. En af teamets kørere, Tanner Faust, skal desuden køre med i europamesterskabet.

For Thed Björks eget vedkommende, så har han startet sit eget racing team, Thed Björk RTech. Han skal sammen med Mikael Eklund køre med i Camaro Cuppen, som besøger Danmark i forbindelse med Grand Prixet på Jyllandsringen.

Samtidigt med at Thed Björk har meldt ud om sine 2011 planer, så siger han også at det langt fra er udelukket at han vender tilbage til STCC. Han har blandt andet ventet på det nye reglement, og vil nu kigge nærmere på det. Om han så stiller op med sit eget team i STCC, eller skal køre for et andet team, er langt fra afgjort endnu.

Dons

Læs mere om:
  • Thed Björk
  •