Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Mattias Ekström ude i ca. 2 måneder

DTM 
19/02/11 

DTMRobert Kubica er ikke mere den eneste profil på skadeslisten. Nu er også den svenske kører, Mattias Ekström kommet på denne liste efter at han i forbindelse med en træningslejr brækkede venstre håndled i en volleyball kamp.
Der venter nu mindst en måned med hånden i gips, inden han kan begynde sin genoptræning.
 

Mattias Ekström må melde afbud til at kommende aktiviteter de næste par måneder. I forbindelse med en træningslejr brækkede han venstre håndled i en volleyball kamp med hans træningkammerater.


(Foto: Natascha Theisen)

Han kom straks i behandling af Audis læge, Dr. Christian John, der venter at Mattias Ekström skal have hånden i gips i mindst en måned inden han kan begynde sin genoptræning.

Det kan blive et kapløb med tiden idet DTM sæsonen starter den 1. maj vanen tro på Hockenheim banen. Man forventer dog i teamet at Mattias Ekström vil være klar til sæsonpremieren.

Dons

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  •