Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

26 biler tilmeldt Le Mans series testen

Le Mans 
18/02/11 

Le MansMed få uger til Le Mans Series Official Test på Circuit Paul Ricard er der tilmeldt 26 biler, og det er bestemt en glædelig overraskelse at der vil komme så mange biler til denne test, set i lyset af de seneste års magre tilmelding til både test og specielt løb.
 

Der er foreløbig tilmeldt 4 LMP1’er, en Lola B10/60 Coupé, en Rebellion Racing-Toyota, som i øvrigt en uge senere skal være klar på Sebring, og en Pescarolo Team med deres nye Pescarolo-Judd med køre trioen Collard,Tinseau og Jousse. Den sidste LMP1’er en Quifel-ASM Team med deres Zytek 09SC som skal køres af Olivier Pla og Miguel Amaral.
Ved denne test ser vi hverken Audi eller Peugeot og det skyldes selvfølgeligt flere ting, men den vigtigste grund er 12-timers løbet på Sebring køres kun en uge efter denne test, og det er uden tvivl vigtigere for dem begge, end en test på Paul Ricard.

LMP2 klassen stiller foreløbig med 7 biler til denne test. RML kommer til testen med deres nye HPD ARX-01d, hvorimod vi savner Strakka Racing på den foreløbige liste.
Pecom Racing kommer med deres nye Lola B11/40-Judd. Vi kommer også til at se to af de helt nye ORECA-03 hvor den ene kommer med Judd og den anden med Nissan motor. Greaves Motorsports kommer med deres Zytek racer monteret med en Z11SN-Nissan motor.
Norma kommer med deres efter min mening tvivlsomme MP200P vi kan igen glæde os over at der kommer mange biler i den klasse, og det er glædeligt at så mange nye konstellationer har fundet vej til Europa.

Der kommer foreløbig 11 biler i GTE klassen fordelt med 7 GTE-Pro og 4 GTE-Am. I GTE-Pro klassen kommer der 997 GT3 RSR, Ferrari F458 Italia desværre tyder intet på at Hankook Team Farnbacher kommer til testen. Ud over de nævnte skulle der også komme mindst en Aston Martin Vantage GT2.

GTE-Am, kommer til at bestå af to AF Corse Ferrari F430, en CRS F430 og en Porsche 997 GT3-RSR fra IMSA Performance-Matmut.

Det besynderlige ved denne test er at den ikke er åben for publikum, som eksempelvis vintertesten på Sebring.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • Paul Ricard
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS