Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2 Asia Series

Grand Prix 2 Asia løb i Bahrain aflyst

Grand Prix 2
Asia Series 

17/02/11 

Grundet de stigende og meget voldsomme uroligheder i Bahrain, har arrangørerne i Bahrain meddelt Grand Prix 2 organisationen at løbsweekenden for serien er aflyst.
I første omgang var træningen og kvalifikationen i dag blevet udsat til i morgen fredag, men situationen er nu så tilspidset at man ikke kan garantere for nogens sikkerhed mere.
 

Uden at der skal gå for meget politik i det vi bringer her på Motorsporten.dk, så er motorsporten desværre blevet offer for den urolighed der indenfor de seneste par måneder har spredt sig i den arabiske verden. Seneste stop i udviklingen er sket i Bahrain, hvor store menneskemængder er i store protestdemonstrationer.

Det betyder desværre at anden runde i Grand Prix 2 Asia serien er blevet aflyst. Dagens træningssessioner og kvalifikation blev aflyst allerede sent i aftes og nu er der fra arrangørside i Bahrain blevet meddelt at man har aflyst alt i hele weekenden - og indtil videre.

Hændelserne kan også få stor betydning for Formel 1, som om kort tid skal til landet for både at teste og køre årets første Formel 1 Grand Prix. Det forlyder fra Circuit de Catalunya hvor man i morgen fredag starter den næste officielle testrunde, vil være et hasteindkaldt møde for FOTA medlemmerne. Her vil man diskutere situationen i Bahrain. Der er endnu ikke kommet meddelelser fra FIA om situationen i Bahrain, andet end den der kom for et par dage siden, hvor man kort fortalt fortæller at man vil afvendte situationen.

Dons

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • Sakhir
  • 19/02/11 - Sakhir - Grand Prix 2 Asia Series
  • 21/02/11 - Circuit de Catalunya - Formel 1 Test
  •      D4 Enterprise Solutions