Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Problemer for Panoz?

ALMS 
21/02/11 

American Le Mans SeriesHvad er det lige der sker for Panoz?
Den nye Panoz Abruzzi GTE, som vi så for første gang i efteråret 2010, er tilmeldt til at køre med i 12-timers løbet på Sebring, og hvorfor er det nu en nyhed?
Jo - for det er nemlig sådan, at selv samme Panoz team havde tilmeldt sig til GTE-pro klassen på Le Mans, men problemer med homologeringen af bilen, har frataget dem deltagelse i det legendariske 24-timers løb på Le Mans i 2011.
 

Panoz Auto har bekræfte, at teamet er faldet for forkert opbygning/installation af frontruden og de andre vinduer i bilen, og at de på den baggrund er fravalgt til at køre med på Le Mans.
Reglementet i Europa foreskriver at vinduerne i en GTE bil skal være præcis af samme størrelse, og monteret med samme hældningsgrad, som i den tilsvarende gade bil - det var ikke tilfældet i Panoz Abruzzi GTE!


Racerbilen og gadebilen er ikke helt ens, derfor er Panoz ikke med på Le Mans i år.
(Foto: ALMS.com)

Panoz Auto fortæller, at man allerede har ændret de angivne ting på den Panoz Abruzzi GTE, og har fået dem godkendt, som skal køre med på Sebring.
Men det var for sent til at de kunne få bilen godkendt af ACO, til deltagelse på Le Mans i 2011.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  • 12/06/11 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS